Om Metix – Företagspresentation

Vårt utbud

Metix AB erbjuder produkter och tjänster till kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island. Vi har ett stort utbud av dataloggers, produkter för egenkontroll, mätteknik och automationslösningar från ett antal stora agenturer i världen. Vår gedigna kunskap inom dessa områden gör att vi kan erbjuda våra kunder professionella produkter och tjänster. Kunskapen inom mätteknik ger oss också möjligheten att hjälpa till med givare, installation och utbildning.Våra kunder finns inom alla olika branscher. Allt från privatpersoner till stora multinationella företag. Vår höga servicegrad borgar för att våra kunder alltid kommer att vara nöjd med våra produkter och tjänster.
Tack vare små omkostnader och snabba beslutsvägar erbjuder vi produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. Företaget grundades 2010 av Stefan Måssebäck och Kimmo Luiro.

Vi är lokaliserade i Torslanda. Metix har kunder och möjlighet att sälja produkter och tjänster i hela norden. Metix AB är ett privatägt aktiebolag registrerat i Sverige. Vi innehar F-skattebevis

Produkter för proffs

Vi kan och förstår produkterna vi säljer

När du behöver mäta.

Vision och affärsidé – Vi tror på tekniken.

Produkter

Metix har produkter som underlättar och ger möjlighet till förbättring. Vår målsättning är att vi skall vara förstahandsvalet när det gäller produkter och tjänster inom dataloggers, Automation, energioptimering och egenkontroll. Vår målsättning är att erbjuda lösningar som överträffar våra kunders förväntningar. Vi arbetar kontinuerligt tillsammans med våra leverantörer med förbättringar av produkterna.

Behöver du hjälp inom mättekniken? – Kontakta Metix. Vi kommer och besöker dig, Kontakta oss för bokning av tid.

Att mäta är att veta

Miljö och hållbarhet – Mätning ger kunskap.

Företagsnamnet

Kommer från dem tre första bokstäver i namnen på grundarna Stefan och Kimmo. Efter ett tag med brainstorming uppkom namnet Metiks. Vi kände båda att detta var helt rätt namn för oss i mätbranschen. När vi skulle registrera företagsnamnet på PRV så insåg vi att det inte kändes rätt att uttala slutet med ks, så då byttes ks till ett X, och det nya namnet blev då Metix.

Metix

När du behöver mäta