1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Profisignal

profisignal versioner

ProfiSignal är ett universellt verktyg för mätdatainsamling, provbänksautomation och processanalys. Användningsområden varierar från grundläggande insamling/lagring till visualisering och helautomatiska system med rapportfunktioner.

Go,Basic och Klicks från nybörjare till proffs

Mjukvaran Profisignal är skalbar och kommer i tre olika versioner, Liten(upp till 40 kanaler), Medium (upp till 250 kanaler) och Stor(obegränsat antal kanaler)

Beroende på applikation och användningsområde finns det tre olika varianter (Go, Basic och klicks).

En stor fördel med mjukvaran är att ingenjörer, tekniker och forskare kan välja mellan ett stort antal olika tillval.


Go

Profisignal Go

profisignal goMjukvara för dig vill komma igång med mätningar. Ingår i Expert Key, Logmessage och Expert transient system. Med denna mjukvara kan du presentera dina mätdata i grafisk presentation. Kraftigt analysverktyg med zoom, tidsmarkörer, skalbara axlar, färgpresentation och exportverktyg. För analys finns olika typer at grafer (Yt, Digital). Möjlighet finns även att ta in signaler från profibus och modbus.

Applikationer:
Datainsamling,
F&U-, Test- applikationer
GrafskrivareBasic

Profisignal Basic

profisignal basicProfiSignal Basic är ett komplett system för tillämpningar inom datainsamling, analys och visualisering. ProfiSignal Basic kombinerar professionell mätdataanalys och övervakningsfunktioner

ProfiSignal Basic är ett utvecklingsverktyg för att skapa individuella applikationer som inkluderar visualisering och trendfunktioner. För användare av programmet finns en runtime licens.

Process visualisering och andra vyer kan skapas med hjälp av ett anal olika objekt. Drift -och övervakningsfunktioner finns tillgängliga i samband med analysfunktioner. Det är ofta bra att samtidigt visa en graf i kombination med en stor skärm eller varningslampa .

Online/offline visning av xt-diagram och y(x)-diagram, tillsammans med visualiseringsfunktioner, är bara några av funktionerna i ProfiSignal Basic.

En unik funktion är möjligheten att kombinera kontinuerlig datainsamling med tillfälliga mätningar. Den kontinuerliga datainsamling körs som en bakgrundstjänst, Analysen finns tillgänglig direkt för både långtidsmätningar och kortare mätningar.


Perfekt att använda till Processövervakning, FoU-applikationer, Lab.

Klicks

Profisignal Klicks

profosignal klicksProfiSignal klicks är programvara som gör det möjligt för användare att övervaka, kontrollera och automatisera sina testapplikationer och utvärdera sina mätdata.

Visionen bakom klicks är en programvara som gör att forskare, tekniker och ingenjörer skall kunna skapa sina egna system självständigt utan behov av experthjälp.

Andra program-varor/-språk har utvecklats av programmerare för programmerare och kräver ofta en lång inlärningsperiod. Detta är inte fallet med ProfiSignal klicks. ProfiSignal klicks har utvecklats av ingenjörer för ingenjörer.

ProfiSignal klicks har beviljats flera patent. En av de unika egenskaperna är att programmets funktioner genereras med snabbmenyer. Genom detta undviker att skriva lång programtext och lära sig kommandon.  Användaren hittar allt via olika menyer. Detta är en stor skillnad mot konventionella programmeringsspråk. Frasen "skriver ett program" gäller inte ProfiSignal klicks.

Mycket avancerade system har redan genererats med ProfiSignal klicks och fungerar till full belåtenhet för. Ledtiden från systemets planering till färdig lösning kortas och förändringar görs snabbt och enkelt.

Tillval

Runtime

För att du skall kunna utveckla applikationer i klicks och sedan distrubiera dessa så att användarna enkel kan köra projektet. Fördelen är också att användarna inte kan ändra på projektet.

Viewer

Har du fler användare som bara vill titta på dina mätningar? Då är Profisignal Viewer mjukvaran som de skall ha.

Vibro

Vibrationsövervakning online/offline
Finns som tillval till Profisignal Basic eller Klicks

Alarm hantering

Alarmhantering
Finns som tillval till Profisignal Basic eller Klicks

Databas Sql

Lagra dina mätdata direkt i sql databas.
Finns som tillval till Profisignal Basic eller Klicks

OPC Klient

För dig som vill hämta data direkt ifrån OPC servers
Finns som tillval till Profisignal Basic eller Klicks

 


Systemkrav

Systemkravet för Profisignal är Windows XP, Vista ,Windows 7, Windows 8 eller
Windows server 2008 r2
Fungerar på både 32 och 64-bitars operativsystem.
minne 2GB (rekomendation 3GB för 32bitars eller 8GB för 64bitars operativsystem)
Skärm med minsta upplösning 1024x768
Dubbelkärnig processor med mins 2GHz (rekomendation 4-kärning 3GHz)

Senast uppdaterad 2016-02-23

Kontakta oss gärna

metix keyboard

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring ditt mätprojekt, det kostar inget.
Du kan kontaka oss via mail på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Du är naturligtvis också välkommen att ringa om du hellre vill göra det
Växel - 031 - 68 15 00

Exempel på våra kunder

• Tetrapak
• Billerudkorsnäs
• Load Indicator System AB
• ABB
• Höganäs
• Mölnlycke healthcare
• Alten

Kundexempel

DiskbänkKunden driver ett testlaboratorium för diskmaskiner. Labbet har över 40 riggar för olika diskmaskiner. De övervakar vattenförbrukning och temperatur under de olika diskprogrammen.Läs mer

Kundexempel

gearMekaniska fel på motorer, växlar och annan vital elektromekanisk-utrustning är bland de vanligaste orsakerna till produktionsstopp. Genom fjärrövervakning och analys av mätdata... Läs mer

Kundexempel

brewery smallTvå befintliga testbänkar uppgraderas med den senaste TopMessage och ProfiSignal systemet från Delphin Technology. Provbänken är utformad för att testa de mest kritiska områdena och för att optimera robusthet, effektivitet och drift.Läs mer