1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Lascar

Här kan du läsa och få reda på vanliga frågor angående lascar dataloggers om mjukvara.

easylog iconEasyLog - Mjukvara

För windows 7, 8 och 10 (både 32/64bit)

Behöver du senaste versionen till EL-USB/EL-GFX? -
Version 7.5 Här kan du ladda ner EasyLog.

Har du fortfarande windows XP - Ladda ner version 7.0

easy wifiWifi Sensor - Mjukvara

För windows XP,Vista, 7 och 8 (både 32/64bit)

Här hittar du senaste versionen av mjukvaran för din EL-Wifi logger.
Version 1.30.48 - Ladda ner Wifi-Sensor mjukvaran

Senast uppdaterad 2016-12-01

Kontakta oss gärna

metix keyboard

Kontakta oss för   en förutsättningslös diskussion kring   ditt mätprojekt,   det kostar inget.
Du kan använda vårt kontakformulär eller maila via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Du är naturligtvis också välkommen att ringa om du hellre vill göra det.         0322 - 22 20 27

Exempel på våra kunder

• SSAB
• Tetrapak
• Repligen Sweden
• Mölnlycke healthcare
• Sandvik
• Alten
• Kongsberg automotive

Kundexempel

brewery smallKunden är ett av världens största bryggerier. Denna anläggning ligger i östeuropa och producerar omkring 600,000 liter öl för export till bla. USA, Ryssland, Sverige och Norge. Läs mer

Kundexempel

gearMekaniska fel på motorer, växlar och annan vital elektromekanisk-utrustning är bland de vanligaste orsakerna till produktionsstopp. Genom fjärrövervakning och analys av mätdata... Läs mer

Kundexempel

brewery smallTvå befintliga testbänkar uppgraderas med den senaste TopMessage och ProfiSignal systemet från Delphin Technology. Provbänken är utformad för att testa de mest kritiska områdena och för att optimera robusthet, effektivitet och drift.Läs mer