1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Fjärrsupport

excellentVi kan hjälpa dig på distans med installation av mjukvara, kluriga inställningen eller annat.

1. Kontakta oss för boking av tid för fjärrsupport
  2. Ladda ner mjukvaran. Klicka på bilden nedan.

fjärrsupport

3. Du kommer att få upp en varningstext - Välj kör
    fjärrsupport varning

4. Kör programmet.
    fjärrsupport metix

5. Ge oss siffrorna vid "Ditt ID" och "Lösenordet"

Senast uppdaterad 2015-10-15

Kontakta oss gärna

metix keyboard

Kontakta oss för   en förutsättningslös diskussion kring   ditt mätprojekt,   det kostar inget.
Du kan använda vårt kontakformulär eller maila via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Du är naturligtvis också välkommen att ringa om du hellre vill göra det.         0322 - 22 20 27

Exempel på våra kunder

• Sandvik
• Uponor
• Kongsberg automotive
• Martin & Servera
• DeLaval
• Load Indicator System AB
• Mölnlycke healthcare

Kundexempel

brewery smallKunden är ett av världens största bryggerier. Denna anläggning ligger i östeuropa och producerar omkring 600,000 liter öl för export till bla. USA, Ryssland, Sverige och Norge. Läs mer

Kundexempel

gearMekaniska fel på motorer, växlar och annan vital elektromekanisk-utrustning är bland de vanligaste orsakerna till produktionsstopp. Genom fjärrövervakning och analys av mätdata... Läs mer

Kundexempel

brewery smallTvå befintliga testbänkar uppgraderas med den senaste TopMessage och ProfiSignal systemet från Delphin Technology. Provbänken är utformad för att testa de mest kritiska områdena och för att optimera robusthet, effektivitet och drift.Läs mer