1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

GDPR - Personuppgiftspolicy

Personuppgiftspolicy
Vi värnar om din personliga integritet. Därför vill vi informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter.
GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL) och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter.

Personuppgifter
De personuppgifter vi behandlar är namn, adress, telefonnummer, e-postadress och i vissa fall personnummer (privatperson eller enskild näringsidkare). Uppgifterna behöver vi för att utföra de uppdrag som ni ger oss. Exempelvis behandlas personuppgifter för att kunna handlägga och fakturera, hantera betalningar, skicka paket till kunder eller kontakta kund via epost. Personuppgifterna ligger endast till grund för att vi skall kunna utföra det uppdrag du som kund gett oss och för att följa gällande lagstiftning. Vi kan komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag.

Vi använder cookies.
På den här webbplatsen används cookies för att underlätta för besökarna och ge tillgång till olika funktioner och olika typer av information.
Vi använder också tredjepartscookies
Vi använder också tjänsten Google Remarketing, för att baserat på data från Google Analytics, styra remarketing-annonser i Google Display Network (GDN) eller för att identifiera kön och ålder på våra besökare. Vi använder också sociala media såsom Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin och MyNewsdesk dessa leverantörer kan också spara cookies.

Prenumeration på nyhetsbrev
Metix vill några gånger per år att skicka nyheter och praktiska lösningar inom mätteknik/dataloggning. Vi hoppas nyhetsbrevet ska fungera som idégivare och inspiration för vad vi kan hjälpa dig med.
Du kan när som helst ta bort dig ur vårt utskicksregister, genom att klicka på avbryt prenumeration i sidfoten av e-postmeddelanden som du får från oss, eller kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi hantera din information med yttersta respekt och sekretess. Vi använder Getanewsletter för lagring och utskick av våra nyhetsbrev.

Lagring
Personuppgifter bevaras endast så länge som det finns behov av att bevara dem för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för, dock högst 48 månader efter sista kontaktpunkten. Uppgifterna kan sparas för garanti, support och bokföringsändamål. Vi lagrar data på arbetsdatorer inom Metix och på servers med lösenord för skydd mot obehörig åtkomst. Dokument och avtal som finns utskrivna förvaras i låsta dokumentskåp. Lokalerna vi finns i är låsta och larmade.


Personuppgiftsansvarig
På Metix AB (556819-6736) ansvarar vi för att dina personuppgifter lagras säkert. Du har rätt att kontakta oss en gång per år om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten - Datainspektionen.

Senast uppdaterad 2018-05-24

Kontakta oss gärna

metix keyboard

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring ditt mätprojekt, det kostar inget.
Du kan kontaka oss via mail på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Du är naturligtvis också välkommen att ringa om du hellre vill göra det
Växel - 031 - 68 15 00

Exempel på våra kunder

• Höganäs
• Fazer
• Load Indicator System AB
• Mölnlycke healthcare
• Martin & Servera
• Larsa Foods
• Repligen Sweden

Kundexempel

brewery smallKunden är ett av världens största bryggerier. Denna anläggning ligger i östeuropa och producerar omkring 600,000 liter öl för export till bla. USA, Ryssland, Sverige och Norge. Läs mer

Kundexempel

gearMekaniska fel på motorer, växlar och annan vital elektromekanisk-utrustning är bland de vanligaste orsakerna till produktionsstopp. Genom fjärrövervakning och analys av mätdata... Läs mer

Kundexempel

brewery smallTvå befintliga testbänkar uppgraderas med den senaste TopMessage och ProfiSignal systemet från Delphin Technology. Provbänken är utformad för att testa de mest kritiska områdena och för att optimera robusthet, effektivitet och drift.Läs mer